terça-feira, março 29, 2016

DE FIDE IV

Resultado de imagen de fanals


No sé com es fa per acomiadar-se de la fe. Volia deixar un cafè i un cruassant sobre la taula amb una nota que digués «Tornaré». Em semblava be així. O bé enviar-li un missatge al mòbil, però la fe no té pas mòbil. Abandonar la fe... Sona a blasfèmia, com llevar-se al matí i decidir ser definitivament feliç. 

Quan hi penso, no vull una fe sense carícies ni carrers mullats a l'alba, una fe sense fanals melancòlics, una fe en la distància que només em xiuxiueja entre absències. És dur ser-li fidel a una fe com aquella, una fe immadura i capritxosa.

No sé com dir-li adéu. No sé. Potser si me'n vaig, la meva fe ni se n'adoni.



No sé cómo se hace para despedirse de la fe. Quería dejarle un café y un cruasán en la mesa con una nota que dijese «Volveré». Me parecía bien así. O mandarle un mensaje al móvil, pero la fe no tiene móvil. Abandonar la fe... suena a blasfemia, lo mismo que levantarse por la mañana y decidir ser feliz de una vez por todas.

Cuando lo pienso, no quiero una fe sin caricias ni calles mojadas al alba, una calle sin farolas melancólicas, una fe en la distancia que tan solo me susurra entre ausencias. Es duro serle fiel a una fe como esa, una fe inmadura y caprichosa.

No sé cómo decirle adiós. No sé. Tal vez me vaya sin más y mi fe ni se dé cuenta.

Frantz Ferentz, 2016

Sem comentários: